Василівський реабілітаційний центр для хижих тварин поповнився дикобразами, в’єтнамськими свинками, носухою та бурим капуцином

Ще донедавна вони виступали на цирковій арені, сьогодні ж звикають до нового життя.

Для кожного з них зміна середовища – це стрес, особливо з урахуванням циркового минулого. Допомагають увага людей і улюблені смаколики.

Власник реабілітаційного центру для хижих тварин Олександр Пилишенко турбується про своїх нових мешканців.Часу на роздуми було небагато, зізнається Олександр. Для звірів створили максимально комфортні умови, наскільки це зараз можливо. Ті ж гризуни не звикли до низьких температур, і це треба враховувати.

Таких звірів у реабілітаційному центрі ще не було. В цілому гризуни не примхливі. Носуха Соня – всеїдна, але найбільше полюбляє перепелині яйця, від нової порції не відмовляється. Поруч – пара дикобразів, їх раціон не відрізняється від раціону звичайних гризунів.

Олександр сподівається, що нові мешканці якнайшвидше звикнуть до життя у центрі. Адже поруч – позитивний приклад реабілітації десятків тварин.

Нагадаємо, на сьогодні у Василівському реабілітаційному центрі для хижих тварин перебувають більше 100 звірів.

[embedded content]

Источник: https://tv5.zp.ua/news/vasilivskij-reabilitatsijnij-tsentr-dlya-hizhih-tvarin-popovnivsya-dikobrazami-v-yetnamskimi-svinkami-nosuhoyu-ta-burim-kaputsinom/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top