Махновський край відзначив — 95 років від дня заснування Гуляйпільського району

Він один із найстаріших районів в області.

Хоч і не перша сотня років та дата поважна. Останнім часом Гуляйпільський край все більше розвивається туристично, адже про місце, де народився усім відомий анархіст, Нестор Махно, хочуть знати у багатьох країнах світу. Організатори, на честь ювілею, підготували урочистості та сюрпризи для гуляйпільців.

Урочистості до дня святкування — нагода зібрати разом відомих особистостей району: підприємців, хліборобів, творчих людей, видатних працівників різноманітних галузей, воїнів. Цього дня зі сцени десятки отримали почесні грамоти та відзнаки. Славетний Махновський край має цікаві сторінки минулого. Про це у святковій залі нагадували фотокартки давніх часів, і театралізовані постановки зі сцени. Поряд з історією і сьогодення. Цього року у району утворилася третя, за рахунком, територіально об’єднана громада. 2018-й видався роком продуктивним.

Гуляйпільці завжди патріоти. З початком воєнних дій на Сході це продемонстрували десятки учасників АТО. У день народження воїни бажають рідному району дише одного.

Участь у святковому концерті взяли місцеві артисти, а справжнім подарунком для присутніх став виступ запорізького симфонічного оркестру під керівництвом народного артиста України Вячеслава Реді.

[embedded content]

Источник: https://tv5.zp.ua/news/mahnovskij-kraj-vidznachiv-95-rokiv-vid-dnya-zasnuvannya-gulyajpilskogo-rajonu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top