Олександр Вілкул: «Для зростання економіки Україні необхідно терміново зупинити відтік робочої сили»

Для зростання економіки Україні необхідно терміново зупинити відтік кваліфікованих кадрів та робочої сили – впевнений Олександр Вілкул. Нині, каже, нардеп, за різними даними, за кордоном працює до 8 мільйонів українців.

Якщо ситуацію не змінити, впевнений опозиціонер, на економіку чекає колапс. Він відвідав гірничо-збагачувальний комбінат в Кривому Розі. Каже, держава має зосередитися на підтримці промисловості та гірничо-металургійної галузі, адже вона одна з ключових постачальників валюти в країну. Робітники Центрального гірничо-збагачувального комбінату запросили Вілкула до Кривого Рогу, адже він не один десяток років пропрацював у промисловості і реально знає, що робити для її розвитку. Наразі опозиціонер вимагає від влади вжити негайних заходів для врятування промислових підприємств, які із-за введення військового стану втрачають міжнародні контракти на майбутній рік.

[embedded content]

Источник: https://tv5.zp.ua/news/oleksandr-vilkul-dlya-zrostannya-ekonomiki-ukrayini-neobhidno-terminovo-zupiniti-vidtik-robochoyi-sili/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top