Єпископ Запорізькій і Мелітопольський ПЦУ Фотій у своїй раздвяній промові згадав про пасторів, що є «вовками в овечій шкурі»

Керуючий Запорізькою єпархією Православної Церкви України єпископ Фотій підготував різдвяне послання і звернувся до населення, де згадав про пасторів в овечій шкурі , єдність народу і найскоріше повернення захоплених земель. Про це зазначив єпископ Запорізький і Мелітопольський Фотій на офіційній сторінці єпархії ПЦУ, передає 061. Сьогодні ми святкуємо Різдво Христове в час, коли йде війна на теренах нашої Держави. Це не просто війна між московією та Україною ndash; це війна світла з темрявою, добра зі злом, правди з брехнею, ненависті з любов rsquo;ю. Це сталося через рабське підкорення населення країни-агресора своєму керівництву. Його злій волі, яка, будучи отруєною гординею, пихатістю, заздрістю, самолюбством, злобою, неправдою, обманом та іншими пристрастями, нищить свій народ, упивається кров rsquo;ю мешканців сусідніх держав. Ба більше, ця вавилонська блудниця підкорила своїй волі багатьох пастирів Церкви Христової, які перетворились на вовків в овечих шкурах: замість проповіді про Боже Царство вони проповідують про царство руского міра ; замість Божих заповідей ndash; виконуюсь заповіді свого правителя; і замість служіння Богові ndash; служать його бажанням і амбіціям, звеличуючи замість Бога велич та геніальність свого правителя , — зазначив Фотій. Архієрей зазначив, що віра здатна допомогти нам у ці часи випробування і дасть нашому народові перемогу над ворогом, який прийшов на наші землі. Сьогодні ми бачимо єднання у нашій державі, коли люди різних національностей, політичних поглядів, релігійних переконань стають разом і з любов rsquo;ю до України боронять її цілісність та незалежність. В ці святкові дні ми будемо підносити посилені молитви до Богомладенця Христа, щоб увінчав наш народ перемогою над ворогом, благословляв та оберігав наших захисників, дарував мудрість правителям, повернув захоплені землі і вже в скорому часі ми могли обійняти своїх рідних та близьких, які зараз знаходяться на тимчасово захоплених територіях. Щоб мир послав нашій державі і до неї повернулися всі наші співвітчизники, які вимушені були залишити Україну через війну , — говориться в тексті послання. Нагадаємо, раніше ми писали про те, що митрополит Лука вважає, що УПЦ несправедливо оголосили ворогом і відійшли від традицій святкування Різдва Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.
Джерело: 061.ua Источник: https://www.061.ua/news/3525955/episkop-zaporizkij-i-melitopolskij-pcu-fotij-u-svoij-razdvanij-promovi-zgadav-pro-pastoriv-so-e-vovkami-v-ovecij-skuri

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top