«Європейська Солідарність» стає єдиною проукраїнською силою, яка проходить в обласну та міську ради Запоріжжя, – екзітпол

За даними  екзітполу, який провів місцевий телеканал спільно із Всеукраїнською консалтинговою групою «Соціум»,  «Європейська Солідарність»  отримує 13, 5 %   голосів до Запорізької обласної ради та 13, 4 %  голосів на виборах до міськради.

Опонентами «ЄС» в радах стануть «Єднання», «Слуга народу» та ОПЗЖ». За результатами  екзитполу  до  Запорізької обласної ради та Запорізької міської ради  пройдуть ще три політсили – відповідно  24,4 % та 25,2 %  набрала  «Партія Володимира Буряка «Єднання»; 19,6 в%  та 18.9 %  –  партія «Слуга народа»; 15,5 %  та 14,8 %  –   партія «Опозиційна платформа «За життя».

«Нова політика» та «Партія Шарія», за даними  опитування, не долають  5-ти відсотковий бар’єр, та не проходять до  місцевих органів влади.

Як ми повідомляли раніше, місцеві вибори в Запоріжжі, як і в Україні  в цілому, вийшли брудними та непрозорими,  а  цієї ночі очікуються фальсифікації. Про це під час брифінгу в Запоріжжі  заявили   співголова фракції «Європейської  Солідарності» в Верховній Раді, народний депутат України Артур Герасимов,  голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність», народний депутат восьмого скликання  Ігор Артюшенко  та кандидат на посаду міського голови Запоріжжя офіцер запасу Валерій  Прозапас.

Сообщение «Європейська Солідарність» стає єдиною проукраїнською силою, яка проходить в обласну та міську ради Запоріжжя, – екзітпол появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/ievropejska-solidarnist-staie-iedinoju-proukrainskoju-siloju-jaka-prohodit-v-oblasnu-ta-misku-radi-zaporizhzhja-ekzitpol.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top