«Європейська Солідарність» висунула кандидатуру Євгена Георгієва на посаду голови Запорізької обласної ради

На сесії Запорізької обласної ради нового скликання депутат Запорізької обласної ради, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Ігор Артюшенко висунув кандидатуру свого однопартійця Євгена Георгієва на посаду голови облради.

За словами лідера команди «ЄС», на такий крок партія зважилась через безвладдя, яке панує в Запорізькій області майже два місяці.

«За майже два місяці стало очевидним, що жодна з цих партій не здатна об’єднати більшість депутатів, жодна з них не здатна взяти відповідальність на себе, щоб повести нашу рідну область українським шляхом європейських реформ та стандартів.

Ситуація стала критичною, бо запоріжці не можуть чекати ще тижні та навіть місяці, поки політичні ділки будуть намагатись ділити портфелі та крісла!

Бачачи той хаос, який відбувається в Запорізькій області, фракція «Європейської Солідарності » прийняла непросте, але єдине вірне рішення. Ми не можемо допустити ще жодного дня безвладдя. Два місяці без голови облради показали, що лідери перегонів не мають кандидатів, які здатні об’єднати цей зал. Тому «Європейська Солідарність» висуває Євгена Георгієва кандидатом на пост голови Запорізької обласної ради.

Євген Георгієв – досвідчений лікар з безцінним досвідом роботи в місцевому самоврядуванні, справедливий керівник – цей кандидат поєднує якості, які нині вкрай важливі для такої посади.

Він лікар, професіонал і патріот, а саме ці якості необхідні в умовах пандемії, економічної кризи та зовнішньої агресії.

Бо і у 2020 році окремим політикам досі, на жаль, доводиться нагадувати, що Запоріжжя –це Україна», – заявив з трибуни Ігор Артюшенко.

Євген Георгієв – лікар, член правління Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність». В минулому скликанні Бердянської міської ради – голова депутатської  фракції «Європейська Солідарність» .


Євген Георгієв разом з Ігорем Артюшенком

Сообщение «Європейська Солідарність» висунула кандидатуру Євгена Георгієва на посаду голови Запорізької обласної ради появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/ievropejska-solidarnist-visunula-kandidaturu-ievgena-georgiieva-na-posadu-golovi-zaporizkoi-oblasnoi-radi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top