Їжа та видовища: як проходив традиційний фестиваль вуличної їжі

За 6 років “Пікнік на райдузі” вже став одним із наймасштабніших свят у Запоріжжі. Цьогоріч працювали кращі діджеї міста, фуд-корти, дитяча зона. А також були зони з соціальними ініціативами та невелика шопінг-зона.

Найбільші черга була саме біля фудкортів. Шашлик, різномантіний фаст-фуд, смачні напої та солодкі десерти. Люди запевняють: встояти перед такими смаколиками — неможливо. Проте на фестивалі жителі Запоріжжя та гості міста не тільки куштували різну їжу, а й могли придбати хенд-мейд вироби, сувеніри та косметичні засоби.

Також відвідувачі слухали музику, відпочивали на пуфах, фотографувалися на яскравих фотозонах. І навіть слідкували за міжнародними спортивними змаганнями.

“Ми шукали локацію, шукали місто, яке може прийняти цей європейський форум. Виникла ідея провести командний чемпіонат Європи з багатирського багатоборства в Україні та саме у Запоріжжі. Порадувати усіх любителів, шанувальників силових видів спорту. Участь приймає чотири збірні. Це збірні України, Франції, Німеччини та Грузії”, – розповів капітан національної Збірної України з багатирського багатоборства Валерій Ґазаєв.

Загалом, розваги тут знайшлись для кожного. Не залежно від віку. Тож, такий формат відпочинку запоріжцям точно до вподоби.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/izha-ta-vidovishha-jak-prohodiv-tradicijnij-festival-vulichnoi-izhi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=izha-ta-vidovishha-jak-prohodiv-tradicijnij-festival-vulichnoi-izhi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top