1500 гривень щомісяця: у Запоріжжі організація зупинить видачу «гуманітарки» та розпочне грошові виплати

У Запоріжжі організація повністю зупинить видачу «гуманітарки»: громадянам надаватмуть грошову допомогу замість проднаборів.

Про це інформує Акцент з посиланням на Відкритий простір допомоги «Саме тут. Запоріжжя» в Telegram.

«Один з наших партнерів «Всесвітня продовольча програма», який надавав допомогу через ADRA Ukraine, з жовтня зупиняє видачу продуктових наборів та розпочинає грошові виплати для окремих категорій», — йдеться в повідомленні.

Програма передбачає 1500 грн. щомісяця на кожного члена сім’ї до кінця 2023 року.

Хто може отримати грошову допомогу у Запоріжжі?

Як зазначили там, сьогодні, 20 вересня з 09:00 до 14:00 у центрі чекають такі пільгові категорії з оригіналами документів на кожного члена сім’ї:

малозабезпечені сім’ї;багатодітні сім’ї;батьки одинаки;особи з інвалідністю без права на пенсію;особи без права на пенсію;особи з хронічними захворюваннями (за певним переліком);сім’ї, які втратили годувальника з 24.02.2022р.;особи, які мешкають у тимчасовому поселенні для ВПО не більше 6 місяців (шелтери).

Перелік документів на КОЖНОГО члена сім’ї можна побачити за посиланням. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/1500-griven-shhomisyatsya-u-zaporizhzhi-organizatsiya-zupinit-vidachu-gumanitarki-ta-rozpochne-groshovi-viplati/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top