5 квітня — Міжнародний день супу: чи так він корисний насправді

Не знаєте що приготувати на обід? Борщу наїлись, а суп із галушками чи солянка вже набридли? У Міжнародний день супу пропонуємо вам оригінальний рецепт юшки від шеф-кухаря.

Та якщо із культурою пиття у вас все добре, то їсти перші страви щодня, як про те з дитинства запевняли батьки, не обов’язково. Це радше сімейна звичка, аніж необхідність, стверджує дієтолог. Радить відмовитись від різних макаронних супів. Не класти в бульйон варені картоплю й овочі, готувати їх або на пару, або їсти свіжими. Урізноманітнюйте свій раціон і запам’ятовуйте нові рецепти.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/5-kvitnja-mizhnarodnij-den-supu-chi-tak-vin-korisnij-naspravdi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=5-kvitnja-mizhnarodnij-den-supu-chi-tak-vin-korisnij-naspravdi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top