У Василівському реабілітаційному центрі для хижих тварин з’явились два нових жителі

Від новонароджених тигренят, хлопчика та дівчинки, відмовилась мама, тож їх власноруч відгодовують котячим молоком господарі приватного зоопарку. Малюки ще не впевнено стоять на лапках, але вже проявляють свій характер та вміють висловлювати прихильність до своїх прийомних батьків та гостей.

Олександр Пилишенко пам’ятає кожного поіменно, знає коли у кого день народження та готовий годинами розповідати про їхні характери та звички. Тварини своєму господарю відповідають любов’ю та інколи вже проявляють і ревнощі. Загалом у Василівському реабілітаційному центрі — найбільша кількість хижаків, які взагалі проживають в українських зоопарках. Лише тигрів тут до грудня було дев’ятеро. А от із початком зими на господарів зоопарку чекало поповнення: тепер смугастих хижаків одинадцятеро. Але цього разу Сакура від малюків чомусь відмовилась і вигодовувати новонароджених тигренят довелось подружжю Пилишенків.

Втім, у реабілітаційному центрі в Василівці живуть не лише тигри та леви — з ними по сусідству розмістились ведмеді, єноти, собаки, носухи та навіть маленькі мавпочки. Тут багато тварин зі складною долею: є й ті, хто постраждав від людей, і наразі отримують реабілітацію у центрі Пилишенків. Сьогодні усі тварини оточені увагою та любов’ю і кожен має своє житло. Окремий вольєр Пилишенки планують збудувати і для новонароджених тигренят, коли тим виповниться півроку. А вже навесні погратися та сфотографуватися із маленькими хижаками зможе кожен відвідувач центру.

[embedded content]

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-vasilivskomu-reabilitatsijnomu-tsentri-dlya-hizhih-tvarin-zyavilis-dva-novih-zhiteli/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top