В п’ятницю в Запорізькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті «Орієнтир» був насичений подіями день

Відкриття меморіальної дошки першому директору, нагородження кращих учнів та новорічно-різдвяний флешмоб.

Перший директор цієї школи, Ганна Круглова, очолювала її з 1966 по 1983 рік. Але і на пенсії вона приходила сюди. В її послужному списку – такі ордена як «Знак пошани» та «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеня. Окрім того, жінка залишила після себе чудову школу і безліч вдячних учнів. Ганна Іванівна прожила 93 роки і пішла з життя трохи більше року тому — у грудні 2017 року.

На відкритті меморіальної дошки були не тільки нинішні педагоги і вчителі, а й випускники минулих років. Всі вони тепло згадували Ганну Іванівну. Прийшли і її найближчі родичі.

У школі-інтернаті є традиція — фотографії кращих учнів розміщують на дошці пошани «Зоряний орієнтир». За успіхи в навчанні, в громадській діяльності щороку тут вибирають нових зірок і нагороджують сертифікатами. Тепер на дошці стало на чотири знімки більше. А діти-зірки 2018-2019 навчального року отримали сертифікати.

Заходи завершилися флешмобом з колядками та щедрівками. Виступали учні не тільки «Орієнтиру», а й спеціалізованої школи-інтернату «Січовій колегіум».

Источник: https://tv5.zp.ua/news/v-pyatnitsyu-v-zaporizkij-spetsialnij-zagalnoosvitnij-shkoli-internati-oriyentir-buv-nasichenij-podiyami-den/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top