Інша сторона слави. Про прем’єру трагіфарсу «Потвора»

Німецька концептуальна п’єса у виконанні акторів запорізького театру-лабораторії «Ві». У Запоріжжі відбулась прем’єра трагіфарсу «Потвора» від німецького драматурга Маріуса фон Майенбурга.

Сьогодні на сцені театру «Ві» трагіфарс «Потвора» від німецького драматурга Маріуса фон Майенбурга. У залі — як завжди аншлаг. Головний герой п’єси — талановитий інженер, який нещодавно зробив геніальний винахід. Його необхідно представити на всесвітній конференції. Але напередодні головний герой несподівано дізнається, що право представити винахід керівництво віддає його помічнику. А самого чоловіка усі роки оточуючі вважали потворою.

Роль помічника талановитого інженера виконує актор — Ростислав Анасійчук. Каже, працювати над п’єсою було цікаво. У головній ролі — добре знайомий запорізькому глядачеві Микола Бичук — актор чернігівського театру «Мунді».Впевнений: ця концептуальна п’єса сьогодні як ніколи актуальна для суспільства. Через своє «немедійне» обличчя головний герой зважується на ризиковий крок — з допомогою пластичної хірургії він повністю змінює свій вигляд. Результат перевершує усі прогнози — дружина знов у нього закохується, а кар’єра стрімко набирає обертів. Та все ж згодом винаходи відходять на другий план, а талановитий інженер поступово перетворюється на медійну картинку, яку будь-яка людина може купити за гроші. Наприкінці п’єси, втративши себе заради багатства і слави, чоловік божеволіє. Виконавець головної ролі зізнається: часу на підготовку було обмаль, проте разом з колегами по сцені результатом своїх старань задоволені.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/insha-storona-slavi-pro-premyeru-tragifarsu-potvora/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top