В одній зі шкіл Пологівського району старшокласники спільно з учителями перетворили шкільні коридори на місця для веселого навчання

Вийшов на перерву — вивчив табличку множення, поки піднімався сходами — “підтягнув” українську. Діти наносили малюнки на стіни власноруч, під час зимових канікул. Тепер усі перерви у сільському навчально-виховному комплексі проходять не лише з галасом, а й з користю.

Табличка множення, алфавіт у вигляді ігрової “стрибанки”, основні правила української мови. Поки малюнки з’явились біля класів початкової ланки. Їх власними руками наносили старшокласники. Поки всі відпочивали на зимових канікулах, вони працювали з пензлями та фарбами.

Те, що така новинка у школі дійсно допомагає у навчанні, переконалися і вчителі. Вчителі зізнаються, загальну ідею нанести на стіни інтерактивні малюнки, запозичили у школі сусіднього району, але додали свої задумки та урізноманітнили. Тепер хочуть розмалювати і другий поверх школи.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/v-odnij-zi-shkil-pologivskogo-rajonu-starshoklasniki-spilno-z-uchitelyami-peretvorili-shkilni-koridori-na-mistsya-dlya-veselogo-navchannya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top