Президент дав розпорядження підвищити грошове забезпечення військовим, які знаходяться на передовій

Президент Петро Порошенко під час перебування на опорному пункті українських десантників в районі проведення операції Об’єднаних сил
Мінімальна доплата має складати 12000 грн для кожного військовослужбовця.

З 1 квітня грошове забезпечення військовим, які знаходяться на передовій, підвищать на  2 тисячі гривень. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook. Мінімальна доплата має складати 12000 грн для кожного військовослужбовця.

“Прийняв рішення і доручаю міністру підвищити рівень грошового забезпечення бійців, які знаходяться на передовій. З 1 квітня, я наказую, щоб грошове забезпечення, доплату на першій лінії, підняти на 2000 грн. Мінімальна доплата має складати 12000 грн для кожного військовослужбовця”, – написав Президент.

Петро Порошенко зазначив, що на 1 тисячу гривень має бути підвищена доплата на другий лінії і її рівень має бути доведено до 5500 грн.

“Так само важливо забезпечити українських військових моряків, які боронять азовське узбережжя. Під час виходу в море на бойові операції, їм потрібно забезпечити таку саму доплату, як бійцям на першій лінії”, – підкреслив Петро Олексійович. 

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/novosti/strong-prezident-dav-rozporjadzhennja-pidvishhiti-groshove-zabezpechennja-vijskovim-jaki-znahodjatsja-na-peredovij-strong.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top