Автор програми MediaТайм Руслан Левицький: «Новинного формату недостатньо, аби розкрити характер спортсмена»

Зазвичай глядачі дізнаються про досягнення спортсменів вже по факту – з коротких випусків новин. А найцікавіше залишається поза увагою: процес підготовки, методи мотивації, настрій, умови тренувань, характер та звички спортсмена. Творча група телеканалу TV5 змінює підхід до висвітлення спортивного життя Запоріжжя. В чому особливість спортивної програми MediaТайм — у бліц-інтерв’ю автора та ведучого шоу Руслана Левицького

— Як з’явилася ідея такого проекту?

У Запоріжжі дуже багато талановитих спортсменів, розповідати про яких потрібно більше, щоб своїм прикладом вони надихали інших. Так і з’явилася ідея цього проекту. Новинного формату недостатньо аби розкрити характер спортсмена, розповісти про його звички у повсякденному житті, що він полюбляє, чим доводиться жертвувати заради кар’єри. Обов’язкове завдання – обговорити ті питання, які завжди цікавлять аудиторію: подробиці особистого життя, відпочинок, слава, гроші. Тому у приватній бесіді ми будемо говорити на абсолютно різні теми.

В чому його місія?

В першу чергу, в тому, що потрібно знати своїх героїв в обличчя. Умови, в яких тренуються спортсмени, далеко не ідеальні, а от показані результати на топовому рівні в усьому світі. YouTube-формат допоможе нам розширити межі своєї аудиторії, донесе інформацію до більш молодого покоління, якому потрібен правильний приклад.

Чим MediaТайм відрізняється від подібних проектів?

Взявши за основу відомий формат інтерв’ю, ми зробили його більш пізнавальним за рахунок практичних вправ від гостей – показати коронний прийом чи фірмовий удар, розповісти тонкощі його виконання. Часто доводиться особисто на собі відчувати силу наших спортсменів. Обов’язково перевіряю інтелектуальну підкованість спортсменів, можу прямо під час спілкування змусити гостя показати, кого він лайкає в Інстаграм, або запропонувати подзвонити тій людині, яка відзивалася про нього не кращим чином. Також робимо акцент на відео-питаннях, обговорюємо провокативні фотографії з нашими гостями.

Скільки планується випусків?

Спортсменів у Запоріжжі дуже багато, і всім хочеться приділити увагу. Тому поки що складно відповісти, скільки буде всього випусків. Перша реакція вже з’явилася, самі спортсмени запитують, чи можна стати гостем програми. Також цікавляться представники спортивних шкіл, федерацій, тому поки що я не думаю про тривалість або ж сезонність проекту.

Який герой і чим зачепив найбільш?

Від кожного мені приємно бачити і чути щирість. Ті спортсмени, які досягають висот, – максималісти у всьому. Тому й від зустрічі залишається дуже потужна енергетика. І не важливо, чи це досвідчений дзюдоїст, який вже реалізував себе на професійному рівні, чи молодий футболіст, чиє майбутнє може скластися по-різному. Сподіваюся, що цю енергетику зможе відчути і кожен глядач.

Гостем першої програми став капітан МФК Металург Едуард Сарапій. Повний випуск дивіться прямо зараз!

Нові випуски з’являтимуться на офіційному каналі TV5 YouTube кожної неділі, в ефірі телеканалу — щосереди о 22:50.

Підпишіться на канал, щоб не пропустити прем’єру головного спортивного інтерв’ю Запоріжжя!

Источник: https://tv5.zp.ua/news/mediataim-blitz-z-avtorom/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top