У Павлівській громаді реформують школи

У Павлівської сільській громаді почали впроваджувати освітню реформу. В рамках програми «Нова українська школа» першачки та вчителі одразу декількох учбових закладів отримали нові, комфортніші умови для роботи та навчання.

Одна з місцевих шкіл почала активно розвиватись ще у 2015 році. З того часу встигли модернізувати будівлю, де встановили нові вікна, двері, а зараз лагодять покрівлю. В самих класах же встановили нові парти. Це були перші кроки на створення таких умов у навчальних закладів, в яких комфортне буде і дітям, і викладачам.

Зараз роботи по впровадження освітньої реформи продовжуються. Для дітей у Семененківському навчально-виховному комплексі також створили більш комфортні умови перебування у класі. За 4 місяці тут встигли оснастити клас сучасною технікою. Змінили підхід і у роботі з дітьми.

Для малечі тут встановили особисті скриньки, що допомагає школярам привчатись до самостійності. Ще одним важливим моментом у новій школі стало те, що основним принципом стала повага один до одного. Тож вихованці виконують багато завдань разом.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-pavlivskij-gromadi-reformuyut-shkoli/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top