Після ведення нових правил на залізничних коліях має зменшитися кількість нещасних випадків

Фото: Європейська правда

З кожним роком в Україні збільшується кількість нещасних випадків на залізничних коліях. Згадати хоча б випадок, який трапився 27 квітня у Запоріжжі. Нагадаємо, тоді жінка намагалася перескочити на перон («Запоріжжя-1»), перебігаючи по коліях. У цей час рухався технічний потяг – у наслідок зіткнення постраждала померла на місці.

Аби забезпечити людей від власної нерозсудливості Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прийняло заходи. Завдяки введенню нових норм має підвищитись безпека.

Біля залізничних колій з’являться спеціальні огорожі. Споруди становитимуть перешкоду громадянам, які поспішаючи нехтують правилами безпеки.

«Щоб підвищити безпечність людей біля залізничних колій та мінімізувати число нещасних випадків й аварій, ми ввели проектування  парканів та лісонасаджень, які не дозволять потрапляти в небезпечні ділянки швидкісного руху потягів», – про це пише в соціальних мережах заступник голови Мінрегіонбуду Лев Парцахаладзе.

Спеціалісти вважають, дієвість нововведень зменшить аварії на 30%.

Джерело: Європейська правда

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/novosti/strong-pislja-vedennja-novih-pravil-na-zaliznichnih-kolijah-maie-zmenshitisja-kilkist-neshhasnih-vipadkiv-strong.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top