Жителька Запоріжжі виграла в інтернет-лотереї завдяки якій зможе емігрувати до США

Фото: Запорозька Січ

Щороку мільйони людей з усього світу заповнюють анкету на GreenCard в надії отримати право проживання в Америці. Виграти «щасливий білет» вдалося нашій землячці.

Родичі Марини проживають в США. Досить довго вона мріяла з’їздила в гості до них, однак візу відкрити важк, тож вирішила спробувати удачу. Заявку подавала всього лише два рази. Тепер головне вчасно оформити всі документи. До США планує летіти разом з чоловіком. Вже пройдена головна співбесіда в посольстві, зробили необхідне щеплення, заповнили анкети й т. і.

«Людина навіть з судимістю може отримати Грін-карту. Головне, щоб давність була не менше 10 років. Важливо, аби на рахунку в банку були гроші. Ми дуже хвилювалися за співбесіду. Та все пройшло добре. Головне питання, на яке довелося відповідати: «Де будете працювати?». Ми до цього підготувалися. Наші знайомі, які давно живуть в США, пообіцяли влаштувати мене та чоловіка на роботу, навіть вислали необхідні документи для посольства. Мабуть, це допомогло», – розповідає Марина.

Грін-картка — посвідчення особи або так названа ідентифікаційна картка, що підтверджує наявність дозволу на проживання в Америці людини, що не є громадянином США, але постійно проживає на території країни та надає право її працевлаштування.

Джерело: Запорозька Січ

Источник: https://forpost.media/novosti/zhitelka-zaporizhzhi-vigrala-v-internet-loterei-zavdjaki-jakij-zmozhe-emigruvati-do-ssha.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top