Кубок України з футболу подорожує по Запорізькій області

Спочатку футбольний подарунок отримали вболівальники з Бердянська, які прийшли на місцевий стадіон «Енергія», де відбувалися ігри за Суперкубок України серед ветеранів пам’яті Валерія Лобановського та Олега Базилевича. Про це повідомили в прес-службі Федерації футболу України.

Далі приз вирушив до Мелітополя, де на нього чекали на стадіоні «Спартак». Подорожує трофей за підтримки офіційного спонсора фінального матчу Кубка України — паливної компанії ZOG. Для уболівальників ця подія виявилася справжнім святом, а від охочих побачити кубок і відчути себе справжньою футбольною зіркою не було відбору.

«Турне Кубка Украины по городам Запорожской области накануне финала – это знаковое событие. Футбол нас объединяет. А сфотографироваться с таким престижным трофеем – мечта едва ли не всех болельщиков, что, уверен, получат большое удовольствие от хорошего футбола, который нам подарят 15 мая в решающем матче «Шахтер» и «Ингулец», – отметил первый вице-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Напомним, что финальный поединок Кубка Украины сезона-2018/2019 между действующим обладателем трофея донецким «Шахтером» и ФК «Ингулец» состоится 15 мая в Запорожье на «Славутич-Арене».

Источник: https://tv5.zp.ua/news/kubok-ukrayini-z-futbolu-podorozhuye-po-zaporizkij-oblasti/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top