Ні поліетилену: запоріжцям пропонують обміняти свої пакети на екоторби

Фото: diyi.org.ua

Побутові відходи – одна з найболючіших тем всього світу. Поступово цивілізовані країни відмовляються від поліетиленових пакетів. Запоріжці про це лише мріють, однак добре, що ми рухаємося у цьому напрямку.

У місцевих жителів з’явилася прекрасна можливість обміняти непотрібні, шкідливі для природи поліетиленові пакети на стильні екоторби. ГО «Справжні дії» запустили у соціальних мережах челендж #стоппакет. Охочим взяти участь в акції потрібно сфотографувати свої «пакети з пакетами», які є у переважної більшості господинь, та викласти фото на сторінці організації у Facebook з хештегом #стоппакет.

25 травня на майданчику ТРЦ City Mall о 10:00 відбудеться захід «Зелене місто Z»: День без поліетилену». Там містяни, які взяли участь в челенджі зможуть обміняти пакети на торби. Усі зібрані відходи передадуть в одне з запорізьких підприємств для вторинної переробки.

Відмовитися хоча б на день від поліетилену пропонували також торгівельним мережам Запоріжжя. Поки відгукнулися лише «Ашан» та «Єва».

Більш детально про умови можна дізнатись на http://diyi.org.ua.

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/novosti/ni-polietilenu-zaporizhcjam-proponujut-obminjati-svoi-paketi-na-ekotorbi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top