В мережі з’явився перший випуск унікального кулінарного шоу

«Формат кулінарного шоу сам по собі не є унікальним. Багато телеканалів мають у своєму арсеналі подібні проекти. TV5 — не виключення. Ще три роки тому наш телеканал запустив повноформатне кулінарне шоу «Вінегрет-шоу». Тоді ми пішли по звичній для багатьох схемі — готував на кулінарній студії наш ведучий разом із запрошеними гостями, обличчями TV5. Проте сьогодні телеканал не стоїть на місці і відповідає сучасним тенденціям та запитам аудиторії. В цьому сезоні ми зробили ставку на digital-напрямок. Тепер ми розвиваємо і канал, і проекти у соціальних мережах та на YouTube. Тож, ми стали дещо підлаштовуватися під «закони» YouTube. Одним із таких адаптованих проектів і став «Вінегрет Влог». Це повноцінна кулінарна програма, проте вона повністю адаптована для соціальних мереж.

По-перше, вже у назві закладений наш напрямок. Ми знімаємо проект у форматі відеоблогу, де професійний кухар самостійно розповідає, як приготувати ресторанну страву у домашніх умовах та, що головне, за доступними цінами. Ми максимально спростили процес і показуємо приготування практично у режимі реального часу, тобто усі кулінарні процеси проходять практично на наших очах. І, неможливо не помітити, що ми усвідомлено відійшли від так званого офіціозу. У «Вінегрет Влозі» кухар спілкується з глядачем на «ти», дає поради та жартує як із давнім товаришем. По-друге, ми робимо дві версії програми: для телеглядача та для соціальних мереж. Ми адаптуємо телевізійну версію під YouTube, аби нашим глядачам у соцмережах було простіше сприймати інформацію: робимо дещо скорочену версію з докладним описом рецепту під відео. На наш погляд, таке максимальне спрощення та близкість до глядача і стане тією «фішкою», яка зможе привернути увагу до нашого проекту», — розказав генеральний директор телеканалу TV5 Максим Онопрієнко.

Якщо у телевізійному проекті «Вінегрет-шоу» у кадрі працювали професійні ведучі, то «Вінегрет Влог» відрізняється від «старшого брата» тим, що кухарі, які покроково розповідають рецепти, не мають досвіду зйомок. Вони – професійні кулінари зі своїми авторськими рецептами та власним баченням того, як краще подавати кулінарну інформацію людям.

Олександр Бобір — бренд-шеф, який має 20-річний досвід роботи. Він є членом Першої Української Асоціації Шеф-Кухарів, резидентом кулінарного простору «Артишок» та співавтором кулінарної книги «#прощепростОГО» і однойменної кулінарної книги-розмальовки для дітей.

Микола Осіпов – шеф-кухар, який присвятив улюбленій страві більше десяти років. Є керівником Запорізької філії Першої Української Асоціації Шеф-Кухарів. Резидент кулінарного простору «Артишок», співавтор кулінарного журналу «#прощепростОГО». Шеф-кухар ресторану «MIMMO».

Головна мета Влогу – розказати, показати та навчити людей робити ресторанні страви в домашніх умовах, з обмеженим бюджетом, але при цьому – з відмінним смаком.

На телеканалі TV5 «Вінегрет Влог» в ефірі з 13 травня по буднях о 10:20. Для тих, хто пропустив — повтори по вихідних. Одна програма — дві ресторанні страви у домашніх умовах від кращих кухарів Запоріжжя.

На офіційному YouTube-каналі програми з рецептами будуть з’являтися одразу після виходу в ефір телеканалу TV5. Перший випуск вже на каналі TV5. Підписуйтесь на канал, щоб щодня балувати себе та своїх рідних ресторанними смаколиками за невеликі гроші!

Источник: https://tv5.zp.ua/news/v-merezhi-z-yavivsya-pershij-vipusk-unikalnogo-kulinarnogo-shou/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top