Мешканка Запоріжжя влаштувала в квартирі справжній голубник

Про те, що господарка квартири потребує допомоги, рятувальникам повідомили вдень 6 травня. На місце події прибули медики, які не змогли увійти в квартиру, тож виклик передали рятувальникам. Бійці КОБРИ вимушені були вдиратися до квартири на 3 поверсі через вікно по драбині. Діставшись потрібного вікна та відчинивши його, рятувальники побачили, як з хати вилітають голуби.

Потрапивши всередину квартири, бійці підрозділу ДСНС побачили гори мотлоху, десятки голубів та купи  посліду. Відчинивши двері зсередини, кобрівці надали доступ до помешкання працівникам швидкої. Господарка помешкання перебувала у здоровому глузді, — твердять рятувальники.  Відомо, що господарку квартири звати Людмила Петрівна, їй 72 роки.

Жінка розповіла, що й сама хоче здихатись птахів, від яких страждає тепер весь під’їзд, але не може.  Сусіди ж у свою чергу розповіли, що вони не один раз звертались до різноманітних служб. Але марно.

Зараз люди вимушені позбуватись смороду, миючи підлогу в під’їзді розчином хлору. Оскільки жінка відмовилась пускати додому соцпрацівників, нею сусіди готові опікуватись і надалі. Але у разі, якщо спочатку жінку оглянуть психіатри

Источник: https://tv5.zp.ua/news/meshkanka-zaporizhzhya-vlashtuvala-v-kvartiri-spravzhnij-golubnik/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top