Фіналісти проекту “100 зелений дворів” у Заводському районі отримали сертифікати на будівництво дитячих майданчиків їхньої мрії

ОСББ «Радіаторна 50» існує вже 2 роки. За це час, кажуть мешканці, встигли навести деякий лад у будинку та перейти до благоустрою прибудинкової території. Почати вирішили з дитячого дозвілля. Адже єдине місце для прогулянки місцевих дітлахів, яких до речі тут більше 200, ось цей занедбаний майданчик, який вже у кілька разів старший за малечу.

Тому мешканці будинку вирішили створити проект дитячого майданчика своєї мрії та представити його на розгляд експертів “Зеленого центру Метінвест Запоріжжя” в межах конкурсу від громадської спілки “100 зелених дворів”.

Привітали переможців та вручили їм сертифікат на будівництво майданчика представники “Зеленого центру Метінвест Запоріжжя” та куратор проекту у Заводському районі Віктор Бусько, який допомагатиме мешканцям втілити їхні ідеї.

Схожий проект до конкурсу “100 зелених дворів” подавали і мешканці будинку 69, що на вулиці Історичній.

Усе, що потрібно запоріжцям, аби втілити свою мрію та зробити власний дім кращим, — бажання та дружня робота над спільною метою, — впевнений керівник громадської спілки «Зелений центр Метінвест Запоріжжя» Сергій Ільченко.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/finalisti-proektu-100-zelenij-dvoriv-u-zavodskomu-rajoni-otrimali-sertifikati-na-budivnitstvo-dityachih-majdanchikiv-yihnoyi-mriyi/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top