ТОП-5 відео 23-го травня

Чорні лісоруби

Місце, де вирубали дерева, – бахмутська дистанція захисних лісонасаджень. Вона – на балансі «Укрзалізниці». Майстер лісу на цій ділянці впевнений: люди, що прийшли сюди з пилками, — не місцеві.
На різних ділянках лісосмуги знищено більше сотні дубів. Подекуди лісоруби спилюють акацію. Місцеві припускають — деревину використовують для виготовлення меблів. Бо нищать дерева вибірково: обирають найкращі. «Не кондицію» залишають посеред лісосмуги.

Хочу в отпуск. Будапешт

В Венгрии есть все для незабываемых путешествий – многовековая история, интересная архитектура, гостеприимство и множество мест для отдыха. А Будапешт, столицу Венгрии, который называют Парижем Восточной Европы и жемчужиной Дуная, по праву входит в ТОП 10 самых посещаемых городов мира. Как и в любом городе с такой богатой историей и культурным наследием, в Будапеште точно есть что посмотреть. Тут расположился самый главный собор страны, Базилика Св. Иштвана, Венгерский парламент, который стал настоящей архитектурной памяткой, один из самых трагичных памятников в истории человечества, Памятник жертвам Холокоста. А сам город — понятен и логичен. Ориентироваться в нём можно даже без карты. Детальнее – в выпуске тревел-шоу «Хочу в отпуск» на телеканале TV5.

КАК ПРИГОТОВИТЬ ЛАГМАН. Винегрет Влог

Лагман — удивительное блюдо. Оно сочетает в себе свойства и супа, и основного блюда («второго»). Очень сытный, полный полезных микро- и макроэлементов, витаминов, лагман прост в приготовлении. Главное — знать последовательность добавления ингредиентов и секреты быстрой подготовки продуктов! В видео «Как приготовить лагман» все это есть!

Документальний фільм «На краю МИРУ. Чорні берети»

“Я готовий виявити всю свою стійкість при виконанні завдання, яке буде поставлено переді мною та виконувати його до кінця, навіть якщо серед живих залишусь я один” — рядки із клятви морського піхотинця. Ці бійці з’являються в найрішучіший момент бою. На землі. В морі. У повітрі. Елітна частина військ ЗСУ. Її воїни — спадкоємці доблесті та честі славетних захисників Вітчизни, запорізького козацтва. Реальні події, смертельна небезпека та найзапекліші бої. Дивіться у фільмі «Чорні берети».

MediaТайм. Леонід Ратнер, тренер з гандболу

Леонід Ратнер – заслужений тренер СРСР і України. Приводив жіночу збірну України з гандболу до бронзових медалей Олімпійських Ігор. Тренерський стаж понад 50 років

Источник: https://tv5.zp.ua/news/top-5-video-23-go-travnya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top