В Запорізькій області визначили бюджетоформуючі галузі економіки (ІНФОГРАФІКА)

Державна фіскальна служба в Запорізькій області створила інфоргафіку, на якій можна побачити основні бюджетоформуючі галузі запорізької економіки за січень-квітень 2019 року.

Понад чверті податкових до держбюджету Запорізькії області забезпечили промислові підприємства. За чотири місяці промвиробники регіону сплатили 749 мільйонів гривень податків і зборів (без показників великих платників податків, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Як повідомила прес-служба ГУ ДФС у Запорізькій області, суб’єкти господарювання оптової та роздрібної торгівлі поповнили казну держави на 338 мільйонів гривень (13 відсотків від загальних надходжень).

На третьому місці – сільськогосподарські підприємства області, які спрямували до бюджету 278 мільйонів гривень (9,5 відсотка).Внесок будівельних компаній регіону до держскарбниці – 141,3 мільйона гривень, що складає майже 5 відсотків від загальної суми.Транспортні, поштові та кур’єрські підприємства сплатили з початку року більше 92 мільйонів гривень (3,2 відсотка).

Нагадаємо, всього у січні-квітні запорізькі платники податків направили до державного бюджету 2 мільярди 934 мільйони податків і зборів. Це на 801,5 мільйона або на 37,6 відсотка більше, ніж за чотири місяці в минулому році.

Читайте новини Запоріжжя в нашому Telegram: t.me/akzentzp , Twitter та підписуйтесь на канал в Youtube, а також наш Instagram.

29.05.2019 15:10
Источник: https://akzent.zp.ua/v-zaporizkij-oblasti-viznachili-byudzhetoformuyuchi-galuzi-ekonomiki-infografika/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top