З’їзд партії “Європейська Солідарність”. Онлайн-трансляція

Сьогодні, 31 травня, у Мистецькому арсеналі у Києві відбудеться з’їзд політичної партії “Європейська солідарність” (перейменована партія “Блок Петра Порошенка “Солідарність”).

Захід транслює наживо телеканал “Прямий”.

Вчора, 30 червня, п’ятий президент України Петро Порошенко вступив в партію “Європейська солідарність”. Він також запросив усіх охочих приєднуватися до “Європейської Солідарності”. “Я хочу звернутися саме до молоді: приєднуйтесь до “Європейської солідарності”. Я впевнений, що саме ЄС, як “Європейська солідарність” забезпечить рух нашої країни і до Європейського союзу, і до НАТО. Ми захистимо наші зміни”, – наголосив Порошенко.

Голова фракції партії “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов заявив, що партія “Європейська солідарність” йде на дострокові вибори для захисту проєвропейського вибору українського народу.

24 травня установчий з’їзд “БПП “Солідарність” ухвалив рішення про зміну назви на “Європейську солідарність”.

Також на цьому з’їзді Петро Порошенко висловив думку про те, що для цього потрібно оновити партію. “Оновлена партія з новою назвою, оновлена партія з оновленим керівництвом, оновлена партія з величезним представництвом громадськості, волонтерів і добровольців”, – заявив він.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/z-izd-partii-ievropejska-solidarnist-onlajn-transljacija.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top