У Запорізькій області розпочато ремонтні роботи аварійного мостового переходу

На даний час виконуються роботи з аварійного ремонту мостового переходу через річку Верхня Терса на  автодорозі О081237 Новомиколаївка – Сторчове – Максимівка – Михайло-Лукашеве в с. Новомиколаївська на суму 3 300 тис. грн. Мостова споруда тривалий час знаходилась в аварійному стані та нарешті в поточному році заплановано завершити її ремонт.

Для покращення стану безпеки дорожнього руху, ведуться роботи з встановлення та заміни дорожніх знаків, в першу чергу на аварійно небезпечних ділянках доріг та на підходах до залізничних переїздів.

Для довідки: 

Як повідомляють в Департаменті промисловості та розвитку інфраструктури, на 2019 рік обсяг субвенції з державного бюджету обласному бюджету Запорізької області на фінансове забезпечення ремонту і утримання автомобільних доріг на поточний середній ремонт доріг 389 007,8 тис. грн.

Також  виконано робіт на загальній площі 116 102 м², в тому числі:

аварійних робіт на площі 52 008 м²;
ліквідація ямковості пневмоструменевим методом на площі 33 624 м²;
ліквідація ямковості асфальтобетонною сумішшю на площі 30 470 м².

Значну увагу в поточному році, згідно завдань Уряду країни, буде приділено ремонту штучних споруд (мостів, шляхопроводів, водоперепускних труб). З загального обсягу фінансування планується спрямувати на ремонт штучних споруд до 30 млн грн.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/u-zaporizkij-oblasti-rozpochato-remontni-roboti-avarijnogo-mostovogo-perehodu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top