У Запоріжжі відбувся традиційний зліт недільних шкіл Запорізької єпархії

Напередодні Дня захисту дітей, 8 червня в Запоріжжі відбувся традиційний зліт недільних шкіл Запорізької єпархії Української православної церкви.

З усіх округів єпархії в обласний центр прибули вихованці й вихователі недільних шкіл, вихователі. Свято розпочалося хресним ходом від Покровського Собору до парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

Вихованці пройшли різноманітні випробування, в яких кожен показав свої уміння та навички набуті за час навчання в недільних школах.

На заході були присутні рятувальники. Вони встановили пожежний автомобіль для забезпечення безпеки та розгорнули консультаційний пункт для дітлахів. Враховуючи початок літніх канікул, представники ДСНС нагадали дітлахам правила безпечної поведінки під час відпочинку на природі та на водоймах. Рятувальники нагадали й про знаходження невідомих небезпечних знахідок, наголосили на необхідності негайної розповіді дорослим та заборону чіпати сторонні предмети.

На закінчення заходу рятувальники подарували дітлахам справжній вир задоволення – влаштували «літній дощ».

Джерело: ГУ ДСНС Уукраїни у Запорізькій області.

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/glavnoe/u-zaporizhzhi-vidbuvsja-tradicijnij-zlit-nedilnih-shkil-zaporizkoi-ieparhii.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top