Не змарнуй: як у Запоріжжі провести вихідні

Open-air на аеродромі

Масштабна подія, до якої Запоріжжя готували вже кілька місяців нарешті розпочинається. Сьогодні, 5-го, і завтра, 6-липня, у Широкому пройде фестиваль електронної музики Zound Festival. На локації розташують відкриті сцени, де просто неба будуть виступати ді-джеї зі світовим ім’ям.

Дістатися місця проведення фестивалю можна автобусами, що курсують від пл. Металургів. Тут можна дізнатися розклад.

Початок фестивалю – о 20 годині.

Вечір вінілу та джазу

Для поціновувачів музики та відпочинку в іншому форматі, у центрі «АРТ-Простір» також влаштовують вечір мистецтва. Тут проведуть традиційний вечір вінілу. Цього разу лунатимуть композиції Tord Gustavsen з його альбому What was said, який вийшов у 2016 році.

В програмі – гарна музика, чай/кава та приємне спілкування.

Початок – 6 липня о 17:00 в «АРТ-Просторі».

Індія та Китай на Хортиці

Вечір релаксу можуть собі влаштувати і любителі відпочинку на свіжому повітрі. У суботу, 6 липня, у вісх бажаючих буде можливість познайомитись з таким напоєм, як чай, та пізнати культуру його вживання. На Хортиці проведуть вечір чаювання, під час якого можна буде скуштувати національні індійські смаколики.

Зустріч на чай та пакори відбудеться 6 липня під дубом поблизу ресторану «Козацьке подвір’я». Початок – о 17:00.

Прогулянка Хортицею на «колісах»

Тим, хто хоче провести суботній вечір більш активно, і також доторкнутись до перлини Запорізького краю, Хортиці, пропонують відправитися на першу вело-екскурсію островом. Учасникам розкажуть легенти та повір’я, пов’язані з островом, та познайомлять із цікавими куточками «колиски козацтва». «Приємним бонусом дійства стане чаювання на скелях, з живописним краєвидом.

Початок прогулянки – 0 18:00. Деталі можна дізнатися тут.

Романтично-літературний вечір на пляжі

А для тих, хто захоче відчути романтичні хвилі та завершити тиждень у спокої, та з творчістю, у неділю, 7 липня, організують музично-літературний вечір на пляжі. Літературник пройде на Центральному пляжі, на заході сонця, і кожен зможе як просто насолодитися творчістю талановитих поетів і музикантів, так і продемонструвати власний потенціал.

Початок – о 18:00.

Бажаємо вам гарних та насичених вихідних, та зарядитися від них тільки позитивними емоціями.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/ne-zmarnuj-yak-u-zaporizhzhi-provesti-vihidni-3/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top