Нелюдські розваги: у Запоріжжі пітбуль за настановою господаря накинувся на безпритульну собаку

Скріншот з відео

Запорізькі зоозахисники стверджують, що вулицями Космічного мікрорайону прогулюється чоловік разом зі своїм пітбулем. Іноді заради розваги він»цькуває»його на безпритульних собак.»

Інцидент трапився біля Запорізької міської дитячої лікарні №1, яка розташована на вулиці Комарова, 12. Господар вигулював пса бійцівської породи. Отримавши вказівку чоловіка, пітбуль накинувся на стерилізовану собачку, яка не мала хазяїв.

Цю всю картину бачили діти, вони розплакалися та почали благати зупинити це свавілля. Після чого невідомий свистом зупинив свого чотириногого друга й пішов додому.

Постраждала собака наразі в тяжкому стані, нею опікуються волонтери, якщо маєте можливість — перерахуйте кошти на картку: 4149 4390 0675 9405 Аш-Шегри Вікторія»Володимирівна
0978632650 Вікторія Аш-Шегри.

Сподіваємось, що правоохоронні органи розслідують цей жахливий випадок. Якщо він зараз привселюдно чинить настільки жорстоко, невідомо, що буде далі.

Источник: https://forpost.media/novosti/neljudski-rozvagi-u-zaporizhzhi-pitbul-za-nastanovoju-gospodarja-nakinuvsja-na-bezpritulnu-sobaku.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top