Запорізька область: зниклого таксиста знайшли жорстоко вбитим

Нещодавно ми»повідомляли, що 22 липня таксист Іван Панченко, який працював у Бердянську, безвісти зник. Він отримав замовлення відвезти пасажирів з курортного міста до Токмака. Відтоді як взяв клієнтів, від нього не чули жодної звістки.

24 липня поліцейські розшукали автомобіль «Део» у лісосмузі біля одного з сіл Чернігівського району Запорізької області. Крім того, правоохоронці встановили осіб, причетних до скоєння злочину.

Раніше судимих зловмисників 1994, 2001 та 1991 років народження затримали.

Встановлено, що троє чоловіків в місті Бердянськ, де почали зупиняти проїжджаючих таксистів, з метою поїздки в селище міського типу Чернігівка. Потерпілий погодився та коли вони приїхали до селища й зупинились, двоє з нападників почали наносити тілесні ушкодження водію, а третій – душити. Після чого труп вони кинули у водоймище та на автомобілі зникли з місця події.

25 липня труп потерпілого за допомогою водолазів знайшли у водоймищі неподалік місця скоєння злочину.

На даний час триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство), ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статей передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/zaporizka-oblast-zniklogo-taksista-znajshli-zhorstoko-vbitim.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top