Спочатку образив жінок, тепер чоловіків: чому запоріжці знову невдоволені Владиславом Марченком

Фото: Google.com

Навкруги заступника голови Запорізької міськради Владислава Марченка не вщухають скандали. Нещодавно він образив громадянок у своєму пості в Facebook: написавши, що всі дівчата, які носіть короткі спідниці – повії. Тепер, схоже, дійшла черга до чоловік.

Вчора, 29 липня, чиновник спробував виправдатись перед місцевими та центральними ЗМІ за попередній пост. Під час запитань журналістів Владислав Марченко також зробив безліч двозначних висловлювань, на кшталт, «Я нормально ставлюсь до слабкої половини статі», й т.і. Однак цього разу дісталося й чоловікам, де всіх» представників чоловічої статі, характеризували доволі примітивними створіннями, для яких головне – інстинкти.

«Жінка – це дуже складний»механізм, я б так сказав, інтелект. Чоловік – це … Я зізнаюся чесно,»чоловік»– це досить примітивне створіння в цих питання. Якщо говорити алегорією, це світлофор, у якого немає жовтого кольору. Є зелений і»червоний», – наведено коментар з»інтерв’ю»«061».

Що цим хотів сказати автор слів, можна лише здогадуватися, однак, більшість чоловік не поділили його думки, запустивши»флешмоб»«забули запитати у Марченка», пишуть»«Факти.Запоріжжя».

Тепер у соціальних мережах користувачі знову змушені захищати свої права на»гендерну рівність.

Источник: https://forpost.media/novosti/spochatku-obraziv-zhinok-teper-cholovikiv-chomu-zaporizhci-znovu-nevdovoleni-vladislavom-marchenkom.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top