Стало відомо, коли завершиться капітальний ремонт стратегічного шосе Запоріжжя – Маріуполь

Радник колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик заявив, що ремонтні роботи траси Запоріжжя-Маріуполь буде завершено в середині жовтня цього року. Про це він повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

“Дорогу життя”, як її називають жителі Маріуполя, в рамках старої стратегії планували будувати 6 років. Почали в 2016-му, планували закінчити у 2022-м. Це довго. І неефективно. Замість того, щоб цю надважливу для країни дорогу зробити відразу, її робили в годину по чайній ложці. В цей же час виділялися мільярди гривень на в сотні разів менше завантажені дороги і дороги нижчих категорій. Уже дві компанії з чотирьох працюють на цій трасі 24 години на добу. Уже кілька сотень одиниць техніки і сотні людей орють на цій трасі і вночі теж”,написав Юрій Голик.

Нагадаємо, ми вже»писали про ремонт траси «Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь», яка має стратегічне значення. За яким здійснюється рух в зону АТО військової техніки та особового складу Збройних сил і Національної гвардії України, волонтерів, міжнародних спостерігачів та інших учасників дорожнього руху.

Читайте також: На трасі “Запоріжжя – Маріуполь” робота капітального ремонту в самому розпалі

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/glavnoe/strong-stalo-vidomo-koli-zavershitsja-kapitalnij-remont-strategichnogo-shose-zaporizhzhja-mariupol-strong.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top