«Ні капітуляції! Час діяти»: в центрі Запоріжжя відбудеться мітинг

Активісти, ветерани АТО, а також небайдужі громадяни зберуться знову зберуться на акцію протесту. Вони висунуть декілька вимог до чинного президента Володимира Зеленського.

Запоріжці стурбовані бажанням Володимира Зеленського імплементувати в українське законодавство так»званої»«формули»Штайнмайєра». Чітко повідомити план дій влада відмовляється. Відомо, що в пунктах»значиться: розведення військ, проведення виборів на окупованих територіях та ін.

«Президент має зустрітись з делегатами від Комітету і дати їм чіткі гарантії недопущення втрати території, втрати контролю населених пунктів, амністії терористам і найманцям, запровадження будь-яких антиконституційних особливих статусів окупованих територій, виборів до»вирішення безпекових питань»і встановлення воєнного»і»адміністративного контролю України на всій території Донбасу;

Голова ОДА має звернутись до президента або його офісу і передати вимоги місцевого Комітету спротиву капітуляції, головним чином»–»вимогу про зустріч з делегацією місцевих комітетів», – повідомляють організатори акції вимоги в соціальних мережах.

Мітинг відбудеться у»п’ятницю, 25 жовтня, об 11:00 біля»ЗОДА»(пр. Соборний, 164).

Нагадаємо, 14 жовтня в столиці відбулася акції протесту де громадяни дали владі 10 днів, щоб вони відповіли на вище вказані запитання. Однак до»людей»так ніхто й»не вийшов.

Источник: https://forpost.media/novosti/ni-kapituljacii-chas-dijati-v-centri-zaporizhzhja-vidbudetsja-miting.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top