Запоріжанка стала триразовою чемпіонкою з карате

Чемпіонат світу відбувся у столиці Чилі Сантьяго, де не вщухають мітинги. Через масові протести, мародерство, підпали спортсмени боялись за своє життя. Але вдало виступити їм все ж вдалося. На змаганнях Марина виступала серед жінок у категорії до 65 кілограмів.

Хоча і завоювала бажані нагороди, втім своїми поєдинками залишилась незадоволена, адже вважає, завжди є до чого прагнути. Перший двобій виявився складним, через втому, важкі перельоти, які тривали тринадцять годин. Втім, із усім впоралась, виграла в опонентки та вийшла до фіналу.

Тринадцять років тому, Марина прийшла на своє перше тренування з карате. Тоді, для дев’ятирічної дівчини, прикладом стала її мама, яка у свій час займалась легкою атлетикою, гімнастикою та карате. Марина безмежно закохана у свій вид спорту та прищеплює любов до карате юним учням. Попри власну підготовку до міжнародних стартів, вона встигає навчатись у виші та тренувати молоде покоління спортсменів, які у захваті від свого наставника.

Нині, спортсменка поставила собі мету – виграти дві золоті нагороди вже на абсолютному чемпіонаті світу. А також, Марина мріє ще раз вийти на бій проти представниці Японії і виграти.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizhanka-stala-trirazovoyu-chempionkoyu-z-karate/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top