Губернатор Запорізької області побував у Бердянську, щоб перевірити хід ремонтних робіт на аварійному колекторі

Фото прес-служби Запорізької облдержадміністрації

27 січня аварія на колекторі в місті Бердянську по вулиці Мелітопольське шосе, ледь не спричинила екологічної катастрофи. Комунікації прорвалися одразу в чотирьох місцях, жителі мікрорайону залишилися без питної води. Відтоді сплинуло чимало часу, налагодити постачання води вдалося. Однак проблема нікуди не ділася. Наразі, тривають ремонтні роботи на колекторі.

Очільник області Віталій»Туринок»відвідав курортне місто, щоб проконтролювати хід ремонтних робіт на колекторі по вулиці Мелітопольській. Директор КП «Бердянськводоканал» Олександр»Македонський»розповів, що згідно»з робочим»проєктом «Здійснення заходів,»пов’язаних»із запобіганням виникнення надзвичайної ситуації на самопливному каналізаційному колекторі та напірному»трубопроводі»у м. Бердянську Запорізької області» ремонт проводитиметься у два етапи. В першу чергу необхідно виконати роботи із заміни»аварійних»частин колектора протяжністю 400 м, що дасть змогу припинити роботу тимчасових колекторів.

Одна з найбільших проблем – брак коштів.

Фото прес-служби Запорізької облдержадміністрації

«Після капітального ремонту цей колектор був зданий у 2002 році»і»за такий короткий проміжок часу вже відбулися обвали. Як мені відомо, тривають слідчі дії, і підрядник має відповідати за неякісну роботу.»Із»проєктом, про який зараз розповів пан Македонський щодо ремонту 1,1 км колектора на загальну суму близько 30 млн грн, ми будемо дуже детально ознайомлюватися, вивчати, тоді всі разом будемо шукати кошти», − наголосив голова облдержадміністрації Віталій»Туринок.

За інформацією Запорізької облдержадміністрації

Читайте також:Запоріжці потрапили до ТОП-100 найбагатших українців»–»список

Источник: https://forpost.media/novosti/gubernator-zaporizkoi-oblasti-pobuvav-u-berdjansku-shhob-pereviriti-hid-remontnih-robit-na-avarijnomu-kolektori.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top