В одній із шкіл Запоріжжя трапилася надзвичайна ситуація, троє дітей шпиталізували

В одній із шкіл Комунарського району Запоріжжя трапилася надзвичайна ситуація – в приміщенні школи розпилили газову речовину. Діти та працівники закладу змушені були вийти на вулицю.

Про надзвичайну подію повідомили в прес-службі Національної поліції Запорізької області.

Сьогодні, 21 листопада, до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у Запоріжжі в приміщенні загальноосвітньої школи невстановлені учні розпилили газову речовину. Працівники навчального закладу та школярі вийшли на вулицю.

На місце події прибули керівництво ГУНП в Запорізькій області, відділу ювенальної превенції, Комунарського відділення поліції, слідчо-оперативна група.

«За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Наразі троє дітей доставлені у лікарню. Загрози їхньому життю та здоров’ю немає. Вирішується питання, як саме сьогодні функціонуватиме навчальний заклад. Тривають заходи щодо встановлення» обставин інциденту та особи правопорушника», – зазначив заступник начальника ГУНП в Запорізькій» області – начальник слідчого управління Олег Григоров.

За попередньою інформацією, життю учнів, що потрапили до лікарень нічого не загрожує.

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/glavnoe/v-odnij-iz-shkil-zaporizhzhja-trapilasja-nadzvichajna-situacija-troie-ditej-shpitalizuvali.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top