Обшуки в Марусі Звіробій: у партії “ЄС” шоковані неспівмірною реакцією правоохоронних органів

“Вона (реакція, – ред.) нагадує реакцію Януковича на так званий “яєчний теракт” 2004-го року. Спецпідрозділ “Альфа” – це явно занадто для обшуку вдома у жінки-волонтера. Це принизливо для самих правоохоронців. Їх тренували явно не для цього. Три танки чи три БТРи логічно би доповнили три автобуси “Альфи” у цій феєричній спецоперації”, – наголосили у партії. Там вважають, що наступ на Звіробій – це не лише реакція на її критичні зауваження щодо відступу на фронті.

“Це – частина політичних репресій, якими влада марно сподівається призупинити турбопадіння довіри з боку виборців, розчарованих її нездатністю виконати жодну зі своїх передвиборних обіцянок”, – додали у “Європейській Солідарності”.

Ігор Артюшенко вважає, що віднині ніхто не може бути впевненим у тому, що через його слова завтра до нього не постукають в двері спецслужби.

“Закінчились в країні корупціонери та вбивці, переловили всіх терористів та шпигунів, звільнили окуповані Москвою території, а тому тепер сбушна “Альфа” взялась за волонтерів та блогерів…. Обшуки вдома у волонтерки Марусі Звіробій та підготовка підозри Софії Федині — це відкриття вікна у тоталітарний російський світ. Саме там за слова можна отримати термін ув’язнення. Саме там працює вибіркове правосуддя і переслідуються опозиціонери. Сучасна влада розвертає у бік Росії не тільки зовнішню політику, але й змінює правила взаємовідносин усередині суспільства, копіюючи каральні практики дикої орди”, – зазначив народний депутат України VIII скликання.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/obshuki-v-marusi-zvirobij-u-partii-ies-shokovani-nespivmirnoju-reakciieju-pravoohoronnih-organiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top