У соціальних мережах митрополит Лука прокоментував скандал з наркотиками – повідомлення

Фото: Google.com

Вчора, 29 листопада, ми повідомляли про затримання правоохоронцями священнослужителя Російської церкви – ієромонаха Свято-Андріївського кафедрального собору, що знаходиться у місті Запоріжжя, Євгенія Кугатова. На «Новій пошті» він отримав посилку з наркотиками з Черкас.

Відповідь митрополита Луки не забарилася. На своїй сторінці в телеграм він сповістив підписників, що знав про наркозалежність підлеглого, проте сподівався, що чоловіку вдалося позбавитися від наркотиків назавжди. Пообіцяв прийняти всі необхідні міри у відношенні до затриманого клірика та всіляко допомагати в розслідуванні.

Водночас, у звичній для себе манері, звинуватив ЗМІ в брехливості, наголошуючи на тому, що результати експертизи вилученої речовини ще не оголошували.

«Ложь,»домыслы,»выдумки,»попытки»сыграть»на»чужой»беде»– все»это»очередное»дело»отца»лжи», – пише він.

Цікаво, якого змісту був би коментар,»якщо б»подібне трапилося з представником Української церкви.

Прес-служба ГУНП у Запорізькій області повідомляє:

«29 листопада близько 17:00 працівники Дніпровського відділу поліції в одному з відділень пошти виявили у чоловіка 1984 року народження наркотики. Речовину близько 1″гр.»Вилучили та направили на експертизу. За даним фактом відкрито провадження»за»ознаками ч. 1″ст»309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання,»зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-socialnih-merezhah-mitropolit-luka-prokomentuvav-skandal-z-narkotikami-povidomlennja.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top