Волонтерка відверто розповіла про зустріч Петра Порошенка з військовими

У Київський військовий шпиталь до поранених військових завітав п’ятий президент України Петро Порошенко. Про це написала волонтерка Наталія Юсупова.

Пані Наталія неодноразово закликала відомих, публічних людей провідувати поранених воїнів у шпиталі, адже це піднімає їхній дух. Волонтерка розмістила фото та відео зі шпиталю, на якому Петро Порошенко спілкується з військовими.

Десятки коментарів і смс: Ну розкажи, що він говорив, як себе вів, як воїни до нього ??». Увечері подзвонили і сказали, що приїде Порошенко, просили не попереджати нікого з керівництва і не влаштовувати прийом з червоною доріжкою, на КПП я попросила, щоб пропустили дві машини, сказала везуть допомогу пораненим. Хлопцям я сказала, що приїде Петро Олексійович, хто хоче збираємося в їдальні, до лежачих він зайде. Запитали, що привезти, я просила привезти солодке. Приїхав хвилина в хвилину, в їдальні зібралися воїни і знаєте, розмова почалася з перших же хвилин, вони відразу знайшли спільну хвилю, без сорому і нерозуміння. Розмова була довгою, серйозною і конструктивною, хлопці задавали питання і говорили, що хотіли сказати, проблем в армії чимало”, – пише волонтерка.

Вона також зазначила, що Петро Олексійович явно, не хотів здаватися добряком, своїм “рубахою парнем”, він вів себе як політик і людина, що розуміє в державному управлінні армії, сказав, що постарається допомогти з ключових питань, як народний депутат.

“Потім були спільні фото, все обнімалися і сміялися, обстановка була дуже тепла. Вийшовши у коридор відділення, ми побачили багато людей, лікарі, волонтери, медичний персонал, пацієнти госпіталю вийшли привітати президента. У подарунок воїнам привезли пам’ятні подарунки, нам волонтерам дуже красиві, українські книги і календарі, ну і багато солодощів, як ми замовляли. Ну ось так, нашим воїнам було приємно, що у свято ЗСУ їх приїхав привітати Петро Олексійович, з нової влади не приїхав ніхто.. В Києві лежать дуже важкі бійці, з жахливими пораненнями, адже міг хоч хтось приїхати і привітати??!” – поділилася враженнями Юсупова.

«

«

Сообщение Волонтерка відверто розповіла про зустріч Петра Порошенка з військовими появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/volonterka-vidverto-rozpovila-pro-zustrich-petra-poroshenka-z-vijskovimi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top