Запорізький ярмарок біля цирку, попри заборону, продовжує працювати

Чиновники вже знайшли альтернативу — місця на Критому ринку, які надаватимуться із суттєвою знижкою. Втім, схоже, що і такий варіант людей не влаштовує.

Попри дощ на ярмарку біля цирку людно. Одні — пропонують широкий асортимент товарів, інші — її купують. Документами та походженням продукції цікавитися тут не прийнято. Нехтують і санітарно-гігієнічними правилами. Міська влада визнала ярмарок незаконним.

13-го листопада рішенням міськвиконкому торгівлю на площі біля цирку заборонили. Присутніх про це мали неодноразово інформувати. Втім, нині попередження завершилися. На черзі — дії. Інспекція з благоустрою разом з поліцією вийшли у рейд.

На міських ринках — тисячі вільних місць. Там перевіряють якість та походження продукції. Самі ж місця надаватимуть за пільговою ціною.

Торгівля на площі біля цирку вважається порушенням, тож на продавців складають адміністративні протоколи і виписують штрафи.

Також представники інспекції наголошують, що Запорізька область знаходиться на першому місці за кількістю смертельних випадків від захворювання на ботулізм. Містянам радять купувати продукти лише у перевірених точках продажу.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizkij-yarmarok-bilya-tsirku-popri-zaboronu-prodovzhuye-pratsyuvati/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top