Стало відомо чому в Запоріжжі поновили справу проти ветерана АТО

Ми розповідали, що вчора, 19 грудня, відбулося чергове засідання по справі Святослава-Андрія Грушевського ветерана АТО. Чоловіка обвинувачують у побитті водія маршрутного таксі.

Поставити крапку в справі так й не вдалося, адже на засідання не прийшов потерпілий, тож його довелося перенести на середину січня 2020 року.

Весь цей час поряд з побратимом були ветерани. Після оголошення перенесення засідання вони пішли до «Запорізької прокуратури №3», щоб з’ясувати, чому справу поновили. Нагадаємо, 2017 року після резонансу в ЗМІ ексгенпрокурор України Юрій Луценко заявив, що прокуратура відмовилася про обвинувачення. Наступного дня з’явилася відповідна постанова, повідомляє «Депо. Запоріжжя».

Представник руху ветеранів України Олександр Войтко зустрівся з керівництвом прокуратури. Там підтвердили інформація про розпорядження Луценка, однак не підготували належним чином, а новий прокурор Валерій Прихожанов вважає, що справу потрібно знову переглядати в суді.

Запорізькі ветерани обіцяють тримати руки на пульсі. Багато сумнівних доказів, які розглядали в суді. Зокрема, більшість свідчень свідків записані наче під копірку. Зазначається, що Грушевський бив водія маршрутки, який відмовив у пільговому проїзді, обома руками. Хоча у серпні 2014 року отримав поранення, тепер не має плечового суглоба, рука майже не функціонує, через це медики надали чоловіку інвалідність ІІ групи.

Сообщение Стало відомо чому в Запоріжжі поновили справу проти ветерана АТО появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/stalo-vidomo-chomu-v-zaporizhzhi-ponovili-spravu-proti-veterana-ato.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top