“Своєю смертю султан Оману невільно викрив брехню Зе”, – депутат Микола Величкович

Смерть правителя Оману викриває справжню мету перебування Володимира Зеленського в цій країні. Про це на своїй сторінці у фейсбуці заявив народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович.

«Своєю смертю султан Оману невільно викрив брехню Зе про візит до цієї країни, якою той прикривав свій таємний відпочинок. Ясно, що коли монарх був при смерті, а він хворів давно, оманська сторона навіть теоретично не могла планувати візити закордонних лідерів», – зазначає депутат.

«У брехні короткі ноги. Брехнею світ обійдеш, але назад не повернешся. Банкова з Оманом забрехалася. Зе має вибачитися за брехню і визнати, що відпочивав», – підсумував Величкович.

Варто зазначити, що 10 січня помер султан Оману Кабус бен Саїд Аль Саїд. Правитель помер у віці 79 років. Султан Оману не був одружений і не мав спадкоємця чи призначеного наступника, передає «Главком».

Нагадаємо, що 5 січня Президента України Володимира Зеленського помітили з сім’єю в Омані біля Оманської затоки поблизу столиці країни – міста Маската. Одразу після цього Офіс Президента України оголошення, що в Омані у Зеленського були заплановані зустрічі на найвищому рівні.

Тільки обране для вас у нашому телеграм каналі 

«

«

«

«

«

Сообщение “Своєю смертю султан Оману невільно викрив брехню Зе”, – депутат Микола Величкович появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novost-dnja/svoieju-smertju-sultan-omanu-nevilno-vikriv-brehnju-ze-deputat-mikola-velichkovich.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top