Інвестори точно не дивились серіал «Слуга Народу», тому вони оцінюють промову Зеленського прагматично, – Ігор Артюшенко

В ефірі програми «Доброго ранку, Країно!» обговорили головні теми останніх днів, зокрема промову Володимира Зеленського в Давосі.

На міжнародному економічному форумі президент виступив на другий день, при цьому зала, де тримав слово Зеленський, була майже порожня.

Народний депутат України VIII скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Ігор Артюшенко наголосив, що це є наслідком втрати інтересу міжнародних інвесторів до України.

–  На моє переконання, президент намагався сподобатись, зробити креативну промову, яка б зачепила тих, хто її слухав. А по факту «сталося не як гадалося», бо зал був на відсотків 70 порожній – є повно фотографій. На жаль, це означає, що до України у міжнародних інвесторів втрачається інтерес і це погано і для влади, і для опозиції.

Це відбувається як мінімум тому, що інвестори – це люди, які заробляють сотні мільйонів і мільярди, і вони точно не дивились 1+1 чи серіал «Слуга Народу», тому вони оцінюють це прагматично.

Якщо говорити про прагматику, то те, що я почув, ці пропозиції до міжнародного бізнесу, як на мене, вони просто відлякують міжнародний бізнес, – сказав політик.

Зеленський у Давосі зазначив, що Україна у ЄС може посісти місце Великобританії після Брексіту.

На думку Ігоря Артюшенка, всі свідомі українці розуміють, що Україна повинна прагнути вступити в Євросоюз. Проте в цьому питанні дуже важлива позиція влади – в ЄС висувають низку умов для країни-апліканта, виконання яких напряму залежить від дій керманичів.

– Питання, наскільки країна зробила домашнє завдання, наскільки нас там хочуть бачити після вчорашніх недолугих заяв пана Арахамії, де він фактично повторив  слова пана Азарова в 2013-му, про те, що «нас там не чекають, і не треба туди йти, і економіка тільки втратить». Насправді болісно це чути,після Революції Гідності, після російської агресії.

Тому нехай українська влада спочатку визначиться стовідсотково, куди ми йдемо, і що для того треба зробити. І йде, а не займається зняттям рекламних роликів, – підсумував парламентар.

Повний випуск ефіру:

«

«

«

«

Сообщение Інвестори точно не дивились серіал «Слуга Народу», тому вони оцінюють промову Зеленського прагматично, – Ігор Артюшенко появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/investori-tochno-ne-divilis-serial-sluga-narodu-tomu-voni-ocinjujut-promovu-zelenskogo-pragmatichno-igor-artjushenko.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top