Українці просять Зеленського переглянути методику нарахування за транспортування газу

Відповідна петиція з’явилася на сайті.

Станіслав Левадній звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням переглянути методику нарахування плати за транспортування газу. За його словами теперішня методика суперечить Закону про захист прав споживачів.

«Вимагаємо нараховувати плату за транспортування фактично спожитого газу, а не того, який був використаний та оплата за який уже була здійснена ще минулоріч. Тим більше, необгрунтованим є стягнення плати за транспортування навіть якщо людина газом не користувалася, тому якщо не було фактичного споживання, то відповідно і транспортування до цієї конкретної оселі не було», – пише він.

Нагадуємо, починаючи з 2020 року платіжки за газ розділили на дві частини: українці мають окремо сплачувати за саме блакитне паливо та його транспортування. За кожен день заборгованості абонентам нараховуються штрафи (по двох платіжках). Більшість громадян обурені такими змінами й вимагають здійснювати нарахування, як було раніше.

Тільки обране для вас у нашому телеграм каналі 

Сообщение Українці просять Зеленського переглянути методику нарахування за транспортування газу появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/ukrainci-prosjat-zelenskogo-peregljanuti-metodiku-narahuvannja-za-transportuvannja-gazu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top