Фірма, яку пов’язують із заступником очільника Запорізької ОДА, отримала землю дешево

Не так давно бізнесмен Володимир Тарасенко посів крісло заступника голови Запорізької області. Він був засновником фірми ТОВ «Віват Інвест», яку згодом переоформив на дружину. «Віват» завжди отримувало підряди (до призначення чоловіка також).

Ділянка площею пів гектара, яка розташована за адресою Чубанова, 3, поблизу яхт-клубу «Нова хвиля» – поряд з Оріховою бухтою вартістю у 87 грн за кв. м. отримала компанія «Віват Інвест» з пулу «Запоріжсталі». Цільове призначення – складські приміщення та майстерні. Про це повідомляє «ЗЦР».

У 2018 році Запорізька міськрада дала згоду на проведення експертної нормативно-грошової оцінки та складання документів для продажу вище згаданої ділянки. Там землю оцінили у 454 грн станом на 1 жовтня 2018 року, тобто, 87 грн за квадратний метр. У той час, як нормативно грошова оцінка (НГО) ділянки станом на 1 січня 2008 року складала 2,6 млн грн. Це у 6 разів більше, ніж ціна згідно з експертною оцінки.

Раніше «Віват Інвест» виконувала роботу для «Запоріжсталі», як самостійно, так й у ролі субпідрядника. Ця інформація була на сайті «Віват Інвест, яку згодом видалили. Також вона значилася в торгах за підряд з будівництва нового терміналу аеропорту «Запоріжжя».

Тільки обране для вас у нашому телеграм каналі 

Сообщение Фірма, яку пов’язують із заступником очільника Запорізької ОДА, отримала землю дешево появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/firma-jaku-pov-jazujut-iz-zastupnikom-ochilnika-zaporizkoi-oda-otrimala-zemlju-deshevo.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top