Риторика, яку займає РФ, агресивна до України, тому доведеться президенту казати правду, а не передвиборчі маніпуляції, – Ігор Артюшенко

Володимир Зеленський виступив на Мюнхенській конференції з безпеки, де назвав війну в Україні «війною в Європі». Також в промові президент заговорив про Крим.

Тему обговорили в ефірі телеканалу «Прямий». Народний депутат України восьмого скликання, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Ігор Артюшенко наголосив, що промова в Мюнхені була чи не першою, де Зеленський згадав про Крим. Проте політик сумнівно ставиться до слів Зеленського, адже вже багато часу слова президента розходяться з діями, вважає він.

–  Впродовж 9 місяців у Зеленського не тільки слова не збігаються з діями, але й кожного разу він висловлює зовсім різну позицію. Можна спеціально обрати виступи у яких він оцінює ситуацію з патріотичної проукраїнської позиції, а можна обрати ті, де він відверто транслює антиукраїнську пропаганду.
Сьогодні відбулася Мюнхінська безпекова конференція, де Зеленський ледве не вперше згадав про Крим. Нарешті!

Але якщо ми згадаємо, що цьому передувало, то побачимо утаємничений візит в Оман, зустріч з там екс-директором ФСБ Патрушевим, тези про якісь можливі вобори на окупованих територіях вже восени, вчорашній дзвінок Путіну та 12 пунктів так званої “мюнхінської змови”, де долю України та українців вирішують без нас самих.

Тобто на загал нам дають одну інформацію, а влада в дійсності, і це цілком ймовірно, готується до зовсім іншого сценарію розвитку подій, – сказав парламентар.

Ігор Артюшенко пригадав передвиборчі обіцянки Зеленського, зокрема ті, що стосуються миру на Донбасі.

Хотілося б подивитись на дії. Коли він приходив до влади існувала думка і, до речі, ним поширювана, що війна не закінчується тому, що хтось на ній заробляє, комусь вона вигідна, мається на увазі з української сторони, і так далі. І от він прийде і за два дні буде мир. Чи за тиждень.

Як виявилось це все було неправдою. Насправді російський агресор від України не збирається відчеплятись, та риторика, яку займає Російська Федерація, вона є незмінною, вона агресивна до України. Тому, мабуть, доведеться президенту казати правду, а не ті передвиборчі маніпуляції, – підсумував політик.

Повний випуск ефіру:

Сообщение Риторика, яку займає РФ, агресивна до України, тому доведеться президенту казати правду, а не передвиборчі маніпуляції, – Ігор Артюшенко появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/ritorika-jaku-zajmaie-rf-agresivna-do-ukraini-tomu-dovedetsja-prezidentu-kazati-pravdu-a-ne-peredviborchi-manipuljacii-igor-artjushenko.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top