Не було би щастя, та нещастя допомогло: мешканці запорізької багатоповерхівки згуртувалися навколо газової проблеми

Для мешканців одного з будинків по вул. Перемоги невивезені новорічні ялинки виявилися справжньою знахідкою. Сусіди виносять казан та разом розводять багаття. Кажуть, готувати їжу подібним чином доводиться вже другий тиждень, бо вдома – немає газу.

Тим часом у керуючій компанії розповідають: на подібних сусідських сніданках намагалися поставити хрест. Та навіть запросили на допомогу спеціалізовану організацію. Але печаткам та складеному акту співробітники «Запоріжгазу» вирішили не довіряти. Та вийшли на повторне обстеження. Мешканці ж переконані: під’єднати їхні квартири до мережі представники «Запоріжгазу» не хочуть принципово. У керуючій компанії щодо проблеми мешканців будинку,’ приховану пропозицію пограти у «передай проблему іншому» вирішили підтримати.

Одночасно з посмішкою і відчаєм від подібної ситуації сусіди снідають кашею на дровах. Втім, сподіваються, що відповідальні особи такі визначать, хто має поставити крапку у ситуації, коли люди позбавлені елементарних зручностей.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/ne-bulo-bi-shhastya-ta-neshhastya-dopomoglo-meshkantsi-zaporizkoyi-bagatopoverhivki-zgurtuvalisya-navkolo-gazovoyi-problemi/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top