Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.В Україні завершилася програма обміну ламп розжарювання на LEDВійськовому, який захищав Роботине на Запорізькому напрямку, посмертно присвоєно звання…На території запорізького колегіуму з’явиться пам’ятна композиція, присвячена полеглим захисникам…Суд заочно засудив «отамана» з Мелітополя за матеріалами СБУУ Запоріжжі призначили директорку Департаменту охорони здоров’яСталева підтримка: Метінвест скерував на допомогу українцям 7,5 млрд гривеньВозз’єдналися зі своїми родинами в Запоріжжі: з ТОТ України повернули…У Запоріжжі заочно засудили за колабораціонізм так званого отамана «Мелітопольської…З окупованих територій до Запоріжжя вдалося вивезти двох маломобільних жінокУнікальний випадок: українські військові збили шахеди з автоматів на Запорізькому…

В центре Шевченковского района в Запорожье произошло ДТП: в одной из машин был ребёнок (ВИДЕО)

Инцидент произошел около полудня на улице Красной, что в Шевченковском районе. Об этом “Голосу Запорожья” стало известно из собственных источников.

Так, дорогу не поделили “Мазда” и “Чери”. В последней находился ребёнок – он, к счастью, не пострадал, но находится в состоянии шока. Его отца забрала “скорая” в пятую городскую больницу.

Как говорят свидетели, ПДД нарушила “Мазда”, повернув в неустановленном месте и не пропустив “Чери”. Полиция устанавливает подробности.

Источник: https://golos.zp.ua/proisshestvija/228557/v-centre-shevchenkovskogo-rajona-v-zaporozhe-proizoshlo-dtp-v-odnoj-iz-mashin-byl-rebjonok-video

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top