Депутаты Запорожья требуют созвать внеочередную сессию горсовета

Публикуем полный текст обращения:

Звертаємось до міського голови та секретаря міської ради з заявою про скликання позачергової сесії міської ради. На нашу думку (депутатів Запорізької міської ради від «Європейської солідарності» та «ВО «Батьківщина»), міська рада має негайно реагувати як на політичні виклики, так і на проблеми, викликані небезпекою короновірусу.

Запорізькому міському голові Буряку В.В.

Секретарю Запорізької міської ради Пидоричу Р.О.

Депутатів запорізької міської ради

Просимо скликати позачергову сесію з наступними питаннями порядку денного:

1. Про звіт заступників міського голови про стан готовності медичних закладів та комунального господарства міста до роботи в умовах можливого спалаху гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

2. Про виділення з міського бюджету коштів на першочергові заходи з протидії захворюваності на COVID – 19, лікування ускладнень викликаних вірусом.

3. Про підтримку малого та середнього бізнесу міста Запоріжжя на час дії карантинних заходів.

4. Про звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо «Рішення тристоронньої контактної групи про заснування так званої Консультивної ради» (текст звернення додається) Депутати Запорізької міської ради.

Таким образом, депутаты хотят решить первоочередные задачи, которые стоят перед ними, а не уходить на карантин, оставив город без средств к борьбе с опасным вирусом.

Источник: https://ipne.ws/novosti-zaporozhya/politika/deputaty-zaporozhya-trebuyut-sozvat-v/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top